Η ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ βρίσκεται ΠΡΩΤΗ στην εμπιστοσύνη των φοιτητών εδώ και παρα πολλά χρόνια με σχεδόν 14 χρόνια αυτοδυναμίας στο τμήμα και φετινό ποσοστό 65,8%

Μία παράταξη αριστερή στην ιδεολογία και με καινοτόμες προτάσεις που πάνε το τμήμα μπροστά...!

Μερικές από τις προτάσεις που έχουμε διεκδικήση μέσα απο τα όργανα διοίκησης - συνδιοίκησης είναι οι ακόλουθες :   

  Προτείναμε και πετύχαμε τη διανομή από το προεδρείο  των cd, με τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε στα μαθήματα Υπολογιστές Ι και Υπολογιστές ΙΙ (mathematica, SPSS, EVIEWS), έτσι ώστε να μην χρειάζεται οι φοιτητές να τα αγοράσουν  αλλά να τους παρέχονται μέσα από έξοδα του Δ.Σ.
    Πετύχαμε την παράταση δηλώσεων μαθημάτων γραπτώς για όσους φοιτητές δεν έκαναν δήλωση εντός της καθορισμένης προθεσμίας
    Πετύχαμε την έγκαιρη ανάρτηση του προγράμματος της εξεταστικής περιόδου του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου αλλά και του Ιουνίου.
       Προτείναμε την διδασκαλία μαθημάτων  management 1 και 2 και marketing1  και marketing 2 το οποίο είναι σεμινάριο.
     

Πετύχαμε να ανατρέψουμε το νέο οδηγό σπουδών αυξάνωντας τα δηλωμένα μαθήματα....!!!

 

Πετύχαμε για 2η συνεχόμενη χρονιά την εμβόλιμη εξεταστική και για τα 2 εξάμηνα....!


      Ζητήσαμε την αύξηση των προσφερόμενων σεμιναρίων κάθε εξαμήνου καθώς και την αύξηση του αριθμού των φοιτητών που επιλέγονται σε αυτά προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα μεγαλύτερα έτη και να επιλέγονται και φοιτητές 3ου έτους. Το πρόβλημα αυτό προέκυψε λόγω της αύξησης των εισακτέων των τελευταίων 3 χρόνων.

       Προτείναμε και Πετύχαμε την αναδιαμόρφωση όλου του οδηγού σπουδών.

       Ζητήσαμε να δημιουργηθούν μεγάλες και πληρέστερες αίθουσες τηλεδιάσκεψης σε επίπεδο σχολής για την παρακολούθηση μαθημάτων αλλά και επιστημονικών ημερίδων ξένων και ελληνικών πανεπιστημίων
       Διεκδικούμε την ανανέωση εξοπλισμού των αιθουσών προκειμένου να προχωρήσουμε σε ένα πιο σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας των μαθημάτων.

 

 

Η ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ..!