• Ελάτε σε επαφή μαζί μας

    Μην διστάστε να επικοινωνίσετε με την ΠΑΣΠ Ρεθύμνου για οποιαδήποτε διευκρίνηση. Χρησιμοποιήστε του τρόπους επικοινωνίας για να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

  • Καλωσήρθες στο Ρέθυμνο.

    Με την αρχή του νέου έτους οι φοιτητές επιστρέφουν στις σπουδές τους, άλλοι τώρα ξεκινάνε αυτό το «ταξίδι» και άλλοι φτάνουν στο τέλος του. Παράλληλα όμως ξεκινάει μία νέα συνδικαλιστική χρονιά, με νέους αγώνες και νέες διεκδικήσεις πάντα για το συμφέρον των φοιτητών.

  • Η ενημέρωσή σας.

    Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για ότι συμβαίνει στο πανεπιστήμιο, τις δράσεις της παράταξης μας και του κάθε τμήματος.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση ΠΑΣΠ Ρεθύμνου για το Πολυνομοσχέδιο

Αύριο Δευτέρα 15/01/2018, οδεύει προς ψήφιση στη Βουλή το νέο πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα , που για άλλη μια φορά πλήττει τα λαϊκά στρώματα και είναι ουσιαστικά μία πλήρης υποταγή προς τις απαιτήσεις των δανειστών, για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης.

Διαβάστε περισσότερα

Η δολοφονία Τεμπονέρα, ορόσημο για την συνέχιση των αγώνων μας

Πριν 27 χρόνια ακριβώς διεπράχθει ένα έγκλημα όχι μόνο από έναν άνθρωπο προς έναν άλλον λόγω των διαφορετικών αντιλήψεων, αλλά ένα έγκλημα που το θύμα του ήταν η δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα

17 Mάη... ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ..!

Σε μία εποχή που η δημόσια και δωρεάν παιδεία πιέζεται από την υποχρηματοδότηση των πανεπιστημίων λόγω των πολιτικών της κυβέρνησης, πρέπει εμείς σαν νέοι ανθρώποι να βγούμε μπροστα..!

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε μας μήνυμα