Ανακοινώσεις   Π.Α.Σ.Π Ρεθύμνου

Στην κατηγορία Π.Α.Σ.Π Ρεθύμνου

Η ΠΑΣΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΗΣΗ -ΜΕΤΑΦΟΡΑ- ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΑΠΟ 8 ΣΕ 9 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ.

ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΚ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΓΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΛΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

1) ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ 8. ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΓΛΗΤΟ ( ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ) ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΣΙ 8 ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ 9. ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΣΙ 8 ΜΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΥΠΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 9 Ή 8 ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.

2)ΕΧΕΙ ΕΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΛΗΤΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ

3)ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΤΙΕΣ.

4)ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ(ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

5)ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

6)ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Ή ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ!

ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΙΤΗΣΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1) ΚΑΙ 2 ) ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

3) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ

4) & 5) & 6 ): ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ. ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 2013 ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!

ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...

ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΤΕ..!

ΠΑΣΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Επιστροφή στις ανακοινώσεις Π.Α.Σ.Π Ρεθύμνου