Ανακοινώσεις   Οικονομικών Επιστημών

Στην κατηγορία Οικονομικών Επιστημών

Από της 1 Οκτώβρη ξεκινήσαν τα μαθήματα στο τμήμα μας.  Έτσι , οι φοιτητές ψάχνοντας προγράμματα, προσφερόμενα και έχοντας απορίες για πολλά θέματα ζητούσαν την βοήθεια των εκπροσώπων φοιτητών.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ  την ΔΑΠ Οικονομικού γιατί έδινε εντελώς λάθος πληροφορίες στους φοιτητές σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών μας. Μοιράζανε φυλλάδιο στους πρωτοετείς φοιτητές που έδειχνε πως σχεδόν όλα τα μαθήματα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ..!! Επίσης μοιράζανε φυλλάδια με προγράμματα που λέγαν πως όταν εισαι 3ο εξάμηνο μπορείς να επιλέξεις μόνο μαθήματα απ΄το 3ο εξάμηνο και από πουθενά αλλόυ.....!

 

Κάποιοι είναι πολύ επικίνδυνοι για το τμήμα και τους φοιτητές..! Αλλά αυτά θα γίνονται συνέχεια όταν απλα μία παράταξη το μόνο που κάνει είναι εγγραφές την ώρα που έχουμε συνέλευση με καθηγητές και δεν στέλνει εκπροσώπους, δεν ξέρει τι να πει σε ενα Δ.Σ. ακόμα και για το πιο απλό θέμα, και απλά αντιγράφει ό,τι ανακοινώσεις βγαζει η ΠΡΩΤΗ παράταξη στο τμήμα παρουσιάζοντας το σαν δικό της..!

Ευτυχώς για τους φοιτητές , είναι εδώ η ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , η μόνη υπεύθυνη παράταξη στο τμήμα και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους φοιτητές για το οτιδήποτε ΣΩΣΤΑ....!

Επιστροφή στις ανακοινώσεις Οικονομικών Επιστημών