Ανακοινώσεις   Π.Α.Σ.Π Ρεθύμνου

Στην κατηγορία Π.Α.Σ.Π Ρεθύμνου

ΣΗΜΕΡΑ 27/09/12 ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ 1) ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ 2 ) ΜΕΡΙΜΝΑ.

ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ 400 ΑΤΟΜΑ.

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗ 2η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΥΠΗΡΧΑΝ 378 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ( ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 20 ΑΤΟΜΑ..! ) .

ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ , ΖΗΤΗΣΑΜΕ Δ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΑΠ , ΑΡΕΝ ,ΕΑΑΚ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ Δ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ..!

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΣΕ Δ.Σ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΑΣΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ..!

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ..!

ΑΙΘΟΥΣΑ : Δ3

ΩΡΑ : 14:00

ΘΕΜΑΤΑ : 1 ) ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ -ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ 2 ) ΜΕΡΙΜΝΑ

 

ΠΑΣΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...!

 

Επιστροφή στις ανακοινώσεις Π.Α.Σ.Π Ρεθύμνου